back_symbol
NOA NOA NOA NOA geschillencommissie Hight trust raad van de Rechtsbijstand
Introductie

Mw. mr. J.E. Kremer heeft haar kantoor op het adres: Nina Simonestraat 90 te Nijmegen. Het kantoor is gesitueerd aan de oude Waalhaven direct naast het historisch centrum van Nijmegen en maakt onderdeel uit van het project 'De Waalhaeve'; een bouwproject van nieuw te ontwikkelen woningen en commerciële ruimten in het westelijk deel van Nijmegen. In de toekomst zal de aanleg van de nieuwe Waalbrug ervoor zorgen dat de verbinding met de nieuwe woonwijk de Waalsprong, dat gesitueerd is op de noordelijke oever van de stad Nijmegen, met het centrum van Nijmegen verbonden wordt.

Advocatenkantoor Kremer maakt onderdeel uit van andere gevestigde dienstverlenende bedrijven in de Nina Simonestraat, op een steenworp afstand van de Hezelpoort.

De rechtsgebieden waar Advocatenkantoor Kremer zich voornamelijk op richt zijn het:

Kortom:
Advocatenkantoor Kremer biedt: RECHTSHULP voor Kind & Volwassene!

Mw. mr. Kremer is lid van de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten (NVSA), de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (NVJA) en de vereniging Pschychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN).

Op donderdagavond van 19:00 tot 20:00 wordt de mogelijkheid geboden voor een kort oriëntatiegesprek aangaande uw vragen voor rechtshulp. Mocht u in de avonduren willen komen, dan is het noodzakelijk dat daarvoor een telefonische afspraak wordt gemaakt. Het oriëntatiegesprek zal maximaal 30 minuten duren en is kosteloos. Indien u op een ander tijdstip, tijdens kantooruren, het eerste kosteloze oriëntatiegesprek wenst, dan is dat uiteraard ook mogelijk; belt u ook dan even voor het maken van een afspraak.

Afhankelijk van uw financiële situatie zal tijdens het eerste gesprek beoordeeld worden of u voor gesubsidieerde rechtshulp in aanmerking komt. Voor meer informatie over gesubsidieerde rechtshulp kunt u terecht op de website: www.rvr.org